Het kopen van een nieuwe badkamerweegschaal kan verrassend verwarrend zijn, vooral wanneer je probeert af te vallen. U wilt waarschijnlijk op een budget blijven, maar u wilt er ook zeker van zijn dat u een nauwkeurig beeld krijgt van de voortgang van uw gewichtsverlies. Er zijn een heleboel opties die er zijn, of je nu in de fancy functies sommige weegschalen bieden of je bent meer bezorgd over hoe het eruit ziet op uw badkamer vloer.

Tips om de beste weegschaal voor de badkamer te kopen

Als u van een elegant decor houdt, zijn er stijlvolle schalen van fijne materialen zoals roestvrij staal of marmer. Of als u op zoek bent naar een beetje meer motivatie, is er een sprekende weegschaal die ook het vetpercentage kan meten, die daadwerkelijk uw gewicht aan u en iedereen binnen gehoorsafstand aankondigt. Dan zijn er de reisvriendelijke weegschalen die in een koffer passen. Maar de meeste die een dieet volgen willen gewoon een betrouwbare weegschaal die essentiële informatie over het gewichtsverlies geeft om hen te helpen hun vooruitgang bij te houden.

Overweeg verschillende factoren voordat u de beste weegschaal voor u kiest.

Badkamerweegschaal kosten. Als je veel geld te besteden hebt, heb je geen tekort aan opties als je je badkamerweegschaal koopt. Er zijn lichaamsvet weegschalen van merken zoals Tanita die meer dan 600 euro kosten. Deze weegschalen bieden zeer gespecialiseerde gegevens zoals gesegmenteerde lichaamsvetanalyse. Maar een meer eenvoudige badkamer weegschaal kan worden gekocht voor minder dan €30 in uw lokale discount winkel of apotheek.

De waarheid is, voor de meeste die een dieet volgen, het maakt niet uit hoe mooi of geavanceerd uw weegschaal is. Het maakt niet uit hoeveel je zou denken dat je wilt investeren in een high-tech of fabelachtig modieuze weegschaal, het enige wat echt belangrijk is, is het resultaat dat naar voren komt als je erop stapt.

Als u een schaal voor de eerste keer koopt, wilt u misschien een goedkoper model krijgen. Als u het vaak gebruikt en vindt dat u meer functies nodig hebt, geef dan meer geld uit aan het volgende model. Val niet in de gedachte dat een duurdere weegschaal het gewichtsverlies sneller zal laten verlopen.

  • Badkamerweegschaal ontwerp. Als uw weegschaal lelijk is, is het niet waarschijnlijk dat u hem op een plaats zet waar u hem elke dag ziet. Je zou kunnen houden een onaantrekkelijke schaal verborgen in een kast of in uw badkamer kasten. En als u uw weegschaal niet ziet, zult u hem waarschijnlijk niet gebruiken. Dus koop een weegschaal die er mooi uitziet in je badkamer. Overweeg uw badkamer ontwerp (kleur, texturen en verlichting) voordat u investeert.
  • Badkamerweegschaal nauwkeurigheid. Welke weegschaal is het meest nauwkeurig? Het is moeilijk om de nauwkeurigheid van een weegschaal te testen. Maar het maakt misschien niet zo veel uit als je zou denken als je de weegschaal gebruikt voor gewichtsverlies. Het belangrijkste is de verandering die u van dag tot dag of van week tot week ziet. De werkelijke cijfers zijn misschien niet 100% perfect, maar als u een voortdurende daling van uw gewicht ziet, dan werkt uw programma. Als u een toename ziet, dan moet u een verandering aanbrengen.
  • Badkamerweegschaal kenmerken.  Een zorg voor veel zwaardere mensen is de gewichtscapaciteit van een badkamerweegschaal. De meeste weegschalen meten nu tot 300 of 400 pond, maar u moet het vakje aankruisen voordat u koopt. U moet ook de grootte van het platform waarop u staat controleren. Veel weegschalen hebben nu een lager en breder platform om het gemakkelijker te maken voor gebruikers met overgewicht.