Na een leuk dagje Den Haag is het tijd om te eten. In plaats van de gebruikelijke fastfood ketens wil je iets authentieks waar jij met je familie heerlijkt kunt gaan eten. Daarom biedt een Chinees restaurant Den Haag de uitkomst. In deze blog vertellen we je wat de mogelijkheden in Den Haag zijn. Lees snel meer voor alle mogelijkheden!

All you can eat restaurants

Minder authentiek, maar valt altijd wel goed in de smaak bij de kinderen. All you can eat restaurants beschikken vaak over meerdere keukens. Je kunt hier heerlijk genieten van wokken, teppanyaki, sushi, barbecue en meer! Er is dus voor ieder wat wils. Een belangrijk voordeel is dat (bijna) alles bij de prijs is inbegrepen, zoals de toetjes en drankjes. Let op: dit geldt mogelijk niet voor bepaalde alcoholische versnaperingen.

Chinees-Indisch restaurants

Wanneer men over het algemeen bij een Chinees restuarant in Den Haag eet, dan is dit zeer waarschijnlijk bij een Chinees-Indisch restaurant. Naast dat je hier prima kunt eten, staan dit soort restaurants vaak bekend om hun afhaalconcept waarbij je de bekende gerechten, zoals babi pangang, nasi, bami, foe yong hai, loempia’s en saté kunt bestellen. De witte bakjes zijn inmiddels een bekend concept waar menig Nederland zijn eten besteld. 

Sichuan restaurant

Ben je echt op zoek naar iets authentieks en niet alledaags? Dan biedt een Sichuan restaurant zoals Hot King de uitweg. Over het algemeen is de Sichuan keuken minder bekend dan bijvoorbeeld een Chinees-Indisch restaurant of de Kantonese keuken. De Sichuan keuken wordt voornamelijk gekenmerkt door de Szechuan peper, knoflook en andere unieke smaken. De Sichuan saus en Sichuan hot pot zijn bekende gerechten die je dan ook zeker een keer geproefd moet hebben. Let op: deze gerechten staan bekend om hun pittig karakter.