Thuisstudies voor volwassenen zijn er al decennia, nu deze vorm van zelfstudie zich naar het digitale platform heeft verplaatst. Zie je dat er ook voor kinderen steeds meer mogelijkheden bij komen om online te kunnen leren. Dit met exact dezelfde voordelen als bij en thuisstudie / online cursus voor ouderen.

Online leren voor kinderen.

De lijst met voordelen van de online cursussen is lang. Hoewel we bij kinderen vaak vast houden aan wat ons aangeboden wordt hoeft dit natuurlijk niet. Daarnaast zie je dat steeds meer scholen bepaalde online cursussen voor kinderen zoals Squla of Slim leren aanraden. Dit zijn digitale zelfstudies waarbij kinderen in bepaalde leeftijden basisschool vakken kunnen oefenen.

Soorten cursussen.

Tegenwoordig heb je een breed aanbod in cursussen voor kinderen. Zo zijn er die gericht zijn op de basisschoolvakken, zoals rekenen, taal en schrijven. Maar ook voor de ouderen kinderen die al naar de middelbare school gaan zijn er oplossingen. Zo wordt er bij het online platform voor kinderen ‘slim leren’ gericht op de vakken, wiskunde, Engels, Spaans, Nederlands en enkel andere vakken die je als kind op de middelbare school krijgt.

Maar ook blindtypen is iets waar veel ouders zich nog op verkijken. Je kind nu al leren blindtypen is een grote voorsprong op wat er komen gaat. Onze kinderen groeit op in een digitale tijdperk waarbij werkelijk alles online en op een computer, tablet of laptop gebeurd. Om kinderen nu al hiermee te laten leren mee omgaan brengt alleen voordelen met zich mee.

Of het nu voor ouderen kinderen is, jonge basisschool kinderen, of kinderen die special onderwijs nodig hebben omdat ze bijvoorbeeld dyslexie hebben. Er zijn tal van mogelijkheden. Zo Heb je LOI Kidzz voor jongere kinderen om de verschillende basisschoolvakken te oefenen. Met Ducktypen ga je op avontuur en leer je samen met Donald Duck op een spelende manier blindtypen. Dit ook beschikbaar voor kinderen met dyslexie.

Leren Typen.

Of je u wel of niet dyslexie hebt. Leren typen is voor alle kinderen een win win situatie. Hoe eerder kinderen goed kunnen typen, hoe eerder ze met een computer en het internet kunnen werken om nog slimmer te worden. Zo kunnen ze zichzelf leren, ze leren de donkere kanten van het internet kennen en weten waar ze weg moeten blijven. Ze kunnen eerder voor zichzelf zorgen, e-mailen, brieven schrijven en allerlei zaken regelen kunnen ze eerder zelf, dan wanneer ze nog niet kunnen typen. Ze zullen ook de Nederlandse taal beter leren begrijpen en een betere werkhouding aannemen wat alleen maar goed is voor hun rug en lichaam.

Squla – Leuk leren basischool vakken.

Een van de opties die je als ouder en kind hebt is de onlin cursus vor kinderen van Squla. Dit is een van de beste optie, niet alleen omdat de aangeboden leerstof goed overeen komt met wat er op de meeste basisscholen wordt aangeboden. Maar ook omdat de prijs / kwaliteit goed is. Je kunt er op een spelende manier de vakken leren. Dit kan via de computer of laptop. Maar ook via de Squal app die voor zowel iOS als Android apparaten beschikbaar is. Zo kan je kind altijd en overal leren, bijvoorbeeld ook op vakantie.

 

Daarnaast wordt leuk leren met Squla door veel basisscholen aangeraden. Voor meer informatie over Squla leuk leren en ervaringen klik je hier.