Het aantal scheidingen in Nederland is aan het stijgen. Volgens het CBS is de kans dat jij en je vrouw gaan scheiden maar liefst 40%. Dat betekend dat bijna de helft van alle echtparen vroegtijdig uit elkaar gaan. Dit is een trieste ontwikkeling en hier moet iets aan gedaan worden vinden wij van erectiepillen.nl. Vandaar dat wij na het horen van dit nieuws besloten om een artikel te schrijven die je zullen helpen je relatie spannend te houden.

Blijf elkaar verrassen

Een relatie draait voor een groot deel om elkaar verrassen en blij maken. Wanneer je zorgt dat je je vriend of vriendin kan blijven verrassen zal je merken dat de chemie tussen jullie twee blijft bestaan. Je kan elkaar blijven verrassen op verschillende manieren. Een vrouw zou je bijvoorbeeld kunnen verrassen door spontaan een bosje bloemen mee naar huis te nemen. Een man zou je dan weer kunnen verrassen met een kaartje naar een voetbalwedstrijd of iets dergelijks.

Blijf elkaar complimentjes geven

Het is in een relatie ook erg belangrijk dat je je gewaardeerd blijft voelen door de ander. Blijf elkaar dus af en toe complimenteren. Vooral vrouwen hechten hier veel waarde aan. Zeg zo nu en dan is tegen haar dat ze er goed uitziet. Let wel op dat je dit niet te vaak zegt, dan wordt het ongeloofwaardig.

Zorg dat de spanning in de slaapkamer blijft

Waar veel koppels tegenaan lopen is dat ze in een sleur terecht komen. Het seksleven is een erg belangrijk punt in een relatie. Het komen in een sleur kan je voorkomen door samen goed met elkaar te communiceren wat de ander lekker vindt. Blijf samen ook nieuwe dingen uitproberen. Als je meerdere jaren iedere avond dezelfde dingen doet in de slaapkamer is de kans groot dat je in de eerdergenoemde sleur terecht komt.